karriarguiden.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Karriarguiden.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Pysslingen Förskolor & Skolor AB

Pysslingen Skolor är en del av Sveriges äldsta utbildningsföretag, Pysslingen Förskolor och Skolor AB, som redan på 1980-talet började driva förskolor, och på 1990-talet grundskolor, i Stockholmsområdet. Totalt är vi idag 55 skolor från Kalix i norr till Lund i söder med olika pedagogiska inriktningar men med gemensamt fokus på hög kvalitet.

Varje enhet är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. 

I våra verksamheter finns barn och elever mellan 1 och 16 år vilket ger fantastiska möjligheter att lägga grunden för, påverka och följa varje barns utveckling under lång tid samt för pedagoger att utbyta erfarenheter med både kollegor som arbetar i samma åldersgrupp, men även med dem som arbetar med yngre eller äldre barn och elever. Vårt 1-16-årsperpektiv sätter lärandet i fokus – från förskolan genom hela grundskolan.

Med drygt 2000 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Storleken och vår geografiska spridning gör att du som medarbetare hos oss får kollegor i hela Sverige.

Bransch

Skola

Anställda

2000

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Adolf Fredriks Kyrkogata 2, 111 37

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Pysslingen Förskolor & Skolor AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor